Logo Cassa
Vanzari >> Apartament Casa Vila Spatii comerciale Teren Investitii
Chirii >> Apartament Casa Vila Spatii comerciale    
RO EN
 
Meniu
Noutati
Despre noi
Proiecte rezidentiale
Prezentarea Orasului Baia Mare
Informatii utile
Dictionar Imobiliare
Agenti
Stiri
 
Meniu utilizator
Inregistreaza oferta ta
 
Curs valutar
1 € = 4.6662 RON
1 $ = 4.0240 RON
19.06.2018
 
Site vsoft-design
Solutii imobiliare de calitate

          

          Prezentare

        

          Orasul, din regiunea de Nord-Vest a tarii, cu cea mai dinamica dezvoltare, te provoaca sa descoperi, stilul imobilului care te caracterizeaza, si anume: daca iti doresti siguranta si confort, alege ansamblul rezidential Toamnei Residence, daca iti doresti relaxare, Rivulus Residence e alegerea perfecta, iar daca iti doresti ceva modern, alege ansamblul rezidential Millenium Park . Uita de monotonia imobilelor fara personalitate si descopera casa la care ai visat dintotdeauna. Vrem ca fiecare loc din ansamblurile noastre rezidentiale sa te fascineze si sa te invite sa te bucuri de el.


TOAMNEI  RESIDENCE – “SIGURANTA SI CONFORT”      
 Trebuie sa uiti tot ce sti despre cartier. Imagineaza-ti un loc in care, odata iesit din casa, intalnesti oameni ca tine, care isi doresc acelasi lucru ca si tine, sa se simta insiguranta. Ansamblul Rezidential Toamnei Residence iti asigura confortul si siguranta de care ai nevoie, intrucat spatiul verde si aleea vor fi astfel amenajate pentru a-ti asigura confortul mult visat, iar copii se vor putea juca in siguranta intr-un loc special creat pentru ei, departe de traficul rutier.

 Amplasat in intravilanul nord-vestic al orasului Baia Mare, Toamnei Residence dispune de 72 apartamente, 25 studiouri, 22 apartamente de 2 camere, 20 apartamente de 3 camere, 4 penthouse. Confortul apartamentelor este definit de spatiile generoase si de finisajele de ultima generatie.

 Oferim solutii de finantare avantajoase pentru achizitia apartamentelor, modalitati flexibile de plata si reduceri de pana la 10%. Rivulus Residence – “RELAXARE”
 Pentru o atmosfera placuta si relaxanta, lasand la o parte agitatia si frenezia orasului, Rivulus Residence este perfect pentru linistea si odihna zilnica.

 Ansamblul Rezidential Rivulus, este situat la poalele muntelui Ignis, este asezat intr-o zona linistita. La doar cativa kilometrii distanta, se afla una dintre cele mai frumoase statiuni montane ale Maramuresului.

 Complexul va cuprinde 20 de vile, P+M, cu un numar de 4 camere, cu suprafete de 160 mp, plus terenul aferent cuprins intre 300 mp si 524 mp. Vilele, vor fi finisate si dotate cu utilitatile de ultima generatie.

 In ceea ce priveste, modalitatea de plata, se poate opta pentru un produs de finantare, oferit de partenerii financiari ai agentiei “Cassa”, oferta pe care vom incerca sa o adaptam cerintelor fiecarui client in parte. Pe langa plata integrala, se poate opta pentru o plata esalonata, ultima plata efectuandu-se la predarea vilei. Millenium Park“MODERN” 
Millenium Park este situat intr-una dintre cele mai frumoase zone ale orasului Tautii Magheraus, dispunand de o priveliste de vis. Cele 10 vile se construiesc pe un teren plan in suprafata de 6400 mp, fiecarei case revenindu-i cate o suprafata de teren cuprinsa intre 510 mp si 600 mp. Vilele sunt dispuse pe doua nivele, P+M, iar constructia lor fiind una moderna.

 Vilele sunt construite din caramida si acoperite cu tigla Bramac. Termoizolatia exterioara va fi de 8 si 10 cm, finisata cu tencuiala decorativa. Interiorul va fi semifinisat, peretii vor fi placati cu gips caroan, zugravit alb. Vor fi 5 modele de vile cu 3 si 4 camere. Fiecare proprietate va fi imprejmuita lateral si spate. Aleea ce desparte parcul in doua, va fi amenajata pentru accesul autoturismelor cu tonaj de pana la 3,5 T (beton sau asfalt).

 Modalitati de plata:

     - prin credit bancar, cu sau fara avans.


 

 
S.C. Elitmar S.R.L. - Agentia imobiliara CASSA  
Adresa: Baia Mare, Bd. Bucuresti 19 - Maramures
Tel/fax: 0262 225 677
Mobil: 0744 470 656
E-mail: agentiacassa@rdslink.ro
 

listat pe imobiliare baia mare